Angliavandeniai (10)

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.7
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Angliavandeniai (karbohidratai, sacharidai). Monosacharidų struktūra, izomerija ir savybės. Struktūrinė (funkcinių grupių) izomerija. Erdvinė izomerija. Konformacijos. Enantiomerai (optiniai izomerai). Monosacharidų dariniai. Aminosacharidai (glikozaminai). Rūgštinės-bazinės savybės. Kompleksodara. Elektrofilinės-nukleofilinės reakcijos. Oksidacijos-redukcijos reakcijos. Monosacharidų epimerizacija. Glikolizė – gliukozės katabolizmas. Redukuojantys disacharidai (glikozilglikozės). Neredukuojantys disacharidai (glikozilglikozidai). Polisacharidų struktūra ir savybės. Homopolisacharidai. Krakmolas. Glikogenas. Celiuliozė. Virškinimas.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

23 psl.

Lygis:

10 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Ignalinos r. gimnazija

Failo tipas:

Microsoft Word 161.27 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą