Įkelti darbą
Šperos.lt
> Chemija
> Cheminiai junginiai
> Pienas. Cheminė sudėtis
Pienas. Cheminė sudėtis
9.6
(
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Riebalų virškinimas. Baltymų virškinimas. Pieno cukraus virškinimas (angliavandeniai). Druskos (mineralinės medžiagos). Vitaminai. Fermentai.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Konspektai
Kategorija:
Chemija
,
Cheminiai junginiai
Apimtis:
5 psl.
Lygis:
0 klasė / kursas
Švietimo institucija:
V. A. Graičiūno aukštoji vadybos mokykla
Failo tipas:
18.56 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Pieno baltymai. Terminio apdorojimo įtaka jų savybėms
Pienas
Sviestas
Pienas (2)
Maisto medžiagos (3)
Maiste esantys priedai
Biochemija (7)
Pienas ir jo produktai. Pieno tyrimai
Biochemija (4)
Riebalai (2)