Įkelti darbą
Šperos.lt
> Chemija
> Cheminiai junginiai
> Pienas
Pienas
9.5
(
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Pieno cheminė sudėtis. Pieno cheminės savybės ir kitimas apdorojant ir laikymo metu. Pieno apykaita žmogaus organizme. Pieno svarba žmogaus organizmui. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Chemija
,
Cheminiai junginiai
Apimtis:
11 psl.
Lygis:
2 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Kauno kolegija
Failo tipas:
25.15 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Pienas. Cheminė sudėtis
Pienas (2)
Pienas ir jo produktai
Žmogiškosios kilmės vaistai
Žaliavinio pieno mikroorganizmai. Mikroorganizmų kitimas laikomame piene. Pieno apsauga nuo mikrobinio gedimo
Žuvies šalti ir karšti patiekalai
Pieno perdirbimo produktai
Produktų panaudojimas patiekalams
Ydingas potraukis į pieną
Pieno baltymai. Terminio apdorojimo įtaka jų savybėms