Įkelti darbą
Šperos.lt
> Chemija
> Cheminiai junginiai
> Pieno baltymai. Terminio apdorojimo įtaka jų savybėms
Pieno baltymai. Terminio apdorojimo įtaka jų savybėms
9.4
(
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įžanga. Pieno fizinės ir cheminės savybės. Pieno baltymai. Terminio apdorojimo įtaka. Pieno baltymų apykaita. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Chemija
,
Cheminiai junginiai
Apimtis:
5 psl.
Lygis:
1 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Marijampolės kolegija
Failo tipas:
10.19 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Pienas. Cheminė sudėtis
Sviestas
Gyvulių veislės, evoliucija
Žmogiškosios kilmės vaistai
Žaliavinio pieno mikroorganizmai. Mikroorganizmų kitimas laikomame piene. Pieno apsauga nuo mikrobinio gedimo
Pienas (2)
Karboksirūgštys
Angliavandeniai, jų funkcijos ir reikšmė gyviems organizmams
Pienas
Pieno perdirbimo produktai