Fermentai (3)

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
10.0
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
PowerPoint pristatymas. Fermentai. Katalitinės fermentų savybės. Fermentų klasifikacija. Fermentų klasifikacija pagal jų sudėtį. Kofaktoriai. Kofermentų vaidmuo. Kofermentų klasifikacija. Fermentų, kofermentų ir vitaminų tarpusavio ryšys. Fermento aktyvumo vienetai. Cheminėms reakcijoms būdinga. Fermento molekulės modelis. Fermento AC būdinga. Fermento-substrato sąveikos galimi modeliai. Heksokinazės konformaciniai pokyčiai priijungiant substratui. Fermentų specifiškumas. Fermentinės katalizės mechanizmai. Suartinimo ir orientacijos efektas. Rūgštinė-bazinė katalizė. Cheminės reakcijos greitis. Fermentinės reakcijos greitis. Fermentų kinetika. Dvigubi atvirkštiniai grafikai. Fermentų inhibavimas. Negrįžtamasis inhibavimas. Grįžtamasis inhibavimas. Nekonkurentinis inhibavimas. Fermentų aktyvumo reguliavimas. Fermentų koncentracija keičiama. Keičiamas fermentų aktyvumas. Alosterinė reguliacija. Alosteriniai fermentai. Alosteriniai efektoriai. Alosteriniai fermentai. Kovalentinis fermentų modifikavimas (grįžtamas). Kovalentinis fermentų modifikavimas. Izofermentai. Fermentų reikšmė medicinoje. Fermentai medicinoje.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Pristatymai
Kategorija:
Apimtis:

54 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Failo tipas:

Microsoft PowerPoint 2.98 MB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą