Įkelti darbą
Šperos.lt
> Chemija
> Cheminiai junginiai
> Sacharozės ir gliukozės panaudojimas maisto pramonėje
Sacharozės ir gliukozės panaudojimas maisto pramonėje
9.7
(
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Bendras angliavandenių apibūdinimas. Sacharozės ir gliukozės panaudojimo maisto pramonėje analizė. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Chemija
,
Cheminiai junginiai
Apimtis:
8 psl.
Lygis:
1 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Kauno kolegija
Failo tipas:
39.65 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Gliukozės, krakmolo, celiuliozės, riebalų, baltymų gera ir bloga biologinė reikšmė žmogui, gyvūnams ir augalams
Fermentai (3)
Mėsos sudėties ir komponentų savybių kitimas priklausomai nuo įvairių faktorių
Verslo planas: duonos gaminiai AB "Riestukas"
Kondensuotos medžiagos
Angliavandenių apykaita
Heterociklinių junginių nomenklatūra
Atomo sudėtis. Cheminės jungtys
Kremai
Maisto medžiagos (3)