Riebalai (2)

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.8
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Lipidai ir klasifikavimas. Riebalai ir vaškai. Fizikinės riebalų savybės. Cheminės riebalų savybės. Hidrolizė. Riebalų transacilinimas (peresterinimas). Riebalų jungimosi reakcijos. Riebalų oksidavimo reakcijos. Riebalų polimerizacijos reakcijos. Sudėtiniai lipidai. Vaškai. Fosfolipidai. Sfingolipidai. Glikolipidai. Steroidai. Riebaluose tirpūs vitaminai. Vitaminai. Vitaminai A. Vitaminai E. Vitaminai K. Vitaminai Q (ubichinonai). Prostaglandinas.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

16 psl.

Lygis:

1 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Failo tipas:

Microsoft Word 74.17 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą